Hero

9 juli 2022

Artiesten2022

Ook dit jaar zorgen verschillende artiesten voor muzikale verrassingen en Franse sferen op ons festival. Lees wat je zoal kunt verwachten op 9 juli!

 

Hiske Oosterwijk is een jazz-zangeres uit Friesland en heeft mooie prijzen op haar naam staan. Zij treedt samen met haar vaste gitarist op en zal onder andere Franse chansons ten gehore brengen. Haar interesse voor muziek is heel breed, maar ze voelt zich het beste in jazz, hedendaagse chansons en pop/soul.

 

 

Duo Puur bestaat uit Petra van den Dolder (fluit) en Annegreet Rouw (harp). Samen treden zij op in het kerkje, wat zal zorgen voor een mooie akoestiek.

 

 

Op de vorige editie was hij ook aanwezig en we zijn blij dat hij er weer is: Erik de Jong. Deze veelzijdige accordeonist is erg actief in de (Noord)Nederlandse folkwereld. Hij zal rondlopen op de markt en optreden op de verschillende terrassen.

 

 

The Focussed Rollerboys Bert (zang en gitaar) en Wilto (lead gitaar) spelen muziek van de 50's tot heden. Ook zij zullen zich verplaatsen op de markt.

 

 

Jeduthun Sellingen Vanuit onze plaatselijke muziekvereniging zorgt een saxofoon kwartet weer voor een swingend optreden. Ze lopen rond, dus wie weet kom je ze tegen.

 

 

Leonieke Toering en Jan-Roelof Bathoorn vormen samen Anamesa en spelen Europese volksmuziek. Ze spelen afwisselend met Duo Puur in de kerk. Leonieke Toering is zangeres en muzikant. Jan Roelof Bathoorn speelt folkmuziek uit heel Europa op accordeon en zang.

 

 

Jos Tipker Entertainment is goochelaar en zorgt voor vermaak tijdens de markt. Tijdens een optreden, laat hij verschillende
circusdisciplines zien, gecombineerd met een gezonde dosis humor.

 

Ook Hennie Zuur loopt dit jaar weer rond met haar accordeon. Momenteel speelt ze mee bij de oud-Groningse dansgroep “Het Hoogeland” en begeleidt ze een smartlappenkoor, maar op Montmartre speelt ze, geheel in thema, Franse musetten.

 • Informatie
  11 juli 2022

  Bedankt voor een geslaagde dag!

  Bedankt voor een fantastische 29e editie van Montmartre Sellingen! Het zit...
 • Informatie
  01 juli 2022

  Artiesten 2022

  Ook dit jaar zorgen verschillende artiesten voor muzikale verrassingen en Franse...

Global Styles

 • web_hessefonds_900_300.gif
 • gemeentewesterwolde.png
 • web_rabobank_900_300.gif